top of page

Je blik zal enkel helder worden wanneer je in je hart kijkt.

Wie naar buiten kijkt droomt.

Wie naar binnen kijkt wordt wakker!

Carl Gustav Jung.

Transformatie begeleiding

Soms zitten we in ons leven in een proces van diepgaande verandering. Deze verandering kan ook wel als chaos ervaren worden. Er is eerst chaos nodig om naar een volgend niveau te gaan. Chaos heeft daarom veel potentie in zich.

Als je in zo’n periode van je leven zit, kan het wel eens minder makkelijk zijn om alleen de situatie te overzien en uit de cirkel van je eigen zienswijze te stappen.

Ik kijk en voel dan graag met je mee, om helder te krijgen waar er mogelijkheden voor jouw groei en ontwikkeling liggen. Ik kan je hierin spiegelen en inzichten geven die jou verder kunnen helpen om op een andere manier tegen de situatie aan te kijken. Hierdoor kan er weer beweging komen in vastzittende of moeizaam lopende situaties. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Ook als je niet in een periode van chaos zit, maar verdieping in je leven wilt, stress ervaart of minder tijd in je hoofd wilt doorbrengen en meer verbinding met je gevoel wilt, assertiever wilt zijn of andere persoonlijk, werk- of relatie gerelateerde vraagstukken hebt. Wil ik je graag ondersteunen hierbij.

 

bottom of page