Privacy Verklaring

IK NEEM DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GA ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy en cookiebeleid.

 
25 Mei 2018

Berrina van Veen  email: info@berrinavanveen.nl


BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Berrina van Veen, praktijk voor integrale coaching zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

 

WELKE GEGEVENS VERZAMEL IK?

Wanneer je een afspraak hebt heb gemaakt via de website, social media, telefoon of whatsapp, een contactformulier hebt ingevuld, een aanvraag doet voor één van onze diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam

  • E-mailadres

  • Telefoonnummer

  • Straat en huisnummer

  • Postcode en woonplaats

  • Geboortedatum

MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE DE PERSOONSGEGEVENS?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je voornaam, achternaam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum die je invult bij het maken van een afspraak, worden gebruikt om facturen te maken van een consult en worden opgeslagen in de praktijksoftware waar alle consulten worden geregistreerd. Op de desbetreffende formulieren staat dit ook aangegeven en aangevinkt.

Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een contactformulier, worden gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag. Deze gegevens worden niet gebruikt voor mailcampagnes en andere commerciële doeleinden.

 

Ik verwerk ook persoonsgegevens omdat ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb in het kader van de wet WGBO  en voor mijn belastingaangifte.

 

GEVOELIGE GEGEVENS

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als je behandelende coach/ therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Het dossier bevat aantekeningen van relevante gegevens die tijdens het consult aan de orde zijn gekomen en van belang zijn voor verdere consulten. Alle persoonlijke informatie besproken tijdens het consult worden niet met derden besproken tenzij je daar schriftelijk toestemming voor hebt gegeven.

Berrina van Veen is de enige die toegang heeft tot de cliënten dossiers. De toegang tot deze gegevens is beveiligd via een wachtwoord.

 
BERRINA VAN VEEN, PRAKTIJK VOOR INTEGRALE COACHING AFSPRAAKMODULE 

Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om de afspraken voor een consult zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo krijgt je een e-mail ter bevestiging en sla ik die gegevens op in mijn online cliëntomgeving en administratie, die met een wachtwoord beveiligd zijn. 

Consulten worden contant betaald of via het pinapparaat van iZettle. iZettle beschikt over een gegevensbeschermings- en privacyprogramma dat is ontworpen om de risico's bij de veiligheid van persoonlijke gegevens op te sporen en te beperken, en om te voldoen aan de AVG. hier vind je hun privacyverklaring.

 

 

De enige gegevens die ik opsla binnen de website zijn:

  • Voor en achternaam

  • Adres, postcode en woonplaats
    Dit om een correcte factuur te kunnen maken voor de geleverde dienst.

  • Telefoonnummer
    Mocht ik je willen informeren over een consult, of je een bericht stuurt via Whatsapp. 

  • e-mailadres
    Bij elke vraag of aanvraag ontvang je van mij, zodra ik je bericht ontvangen hebben, een bevestiging per e-mail. 


BEWAARTERMIJN

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. 

 

Voor de cliëntgegevens wordt een verplichte termijn van 15 jaar vastgesteld. Deze gegevens kunnen ook niet op verzoek worden vernietigd. Wel kan je aangeven dat je op non-actief in ons systeem wilt worden gezet.

 

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons andere wettelijke verplichtingen bestaan de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

COOKIES 

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer. 

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. 

 

TRACKING COOKIES

Ik gebruik, met jouw toestemming, sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op onze website bekijkt. Hierdoor kan ik mijn marketing, diensten beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

GOOGLE ANALYTICS

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier samen met de verwerkersovereenkomst.

UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. 

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden

  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen. 

RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Dit geldt niet voor cliëntgegevens en registratie van consultafspraken, deze worden altijd bewaard.

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via het contactformulier op de website of info@berrinavanveen.nl

 

Datalekken

Mochten er onverhoopt persoonsgegevens gestolen worden of op een andere manier verdwijnen geef ik dit binnen 72 uur door aan de autoriteit persoonsgegevens.

WIJZIGINGEN

Ik behoud ten allen tijde het recht dit privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Copyright © 2018 · Berrina van Veen, praktijk voor integrale coaching

Berrina van Veen

Walgtsestraat 32

4064 CL Varik

06 22 52 28 05

info@berrinavanveen.nl

Kvk nummer: 70981507

CAT schild Praktijk Charlotte.png
gat_schild_2020_internet wit_Tekengebied
Logo VVNT Berrina van Veen

© Studio Charlotte