20170803_204519_edited.jpg

Wie ben ik?

Ik ben Berrina van Veen, ik ben in 1967 geboren in Alkmaar. Ik ben altijd leergierig geweest en op zoek naar de zin van gebeurtenissen in het leven en in de dingen die ik tegen ben gekomen op mijn pad. Ik ben moeder van twee prachtige dochters Marijn en Sterre.

 

Ik vind veel dingen leuk en ik ben ook heel handig, daardoor duurde het voor mij even om te ontdekken waar mijn passie echt ligt. Dit mede omdat mijn gezondheid niet optimaal was. Ik heb als meubelmaakster gewerkt en klusadvies gegeven in een bouwmarkt. Heerlijk vind ik die interactie met mensen, het meekijken naar hun klus of de problemen die ze daarbij tegenkomen. Zo groeide mijn wens om als coach mensen te gaan begeleiden.

 

Mijn gezondheid heeft vele jaren aandacht en energie van mij gevraagd. Ik was snel ziek en veel moe en voelde me daardoor vaak niet lekker in mijn vel. Ik ging regelmatig naar een homeopaat die ook had ontdekt dat ik een voedselallergie had. In het begin knapte ik best goed op, maar na verloop van tijd besefte ik dat er toch steeds weer dingen op mijn pad kwamen die mij verzwakten. Tot ik iemand tegen kwam die me vertelde dat een allergie alleen maar een signaal is, een uiting van een overprikkeling van wat zich op een dieper niveau bevindt.

 

Hier wilde ik meer van weten, ik heb een afspraak gemaakt en we hebben in een paar sessies de oorzaken van mijn niet lekker in mijn vel zitten en de allergie opgespoord, getransformeerd en verholpen.

Er ging een wereld voor mij open. Wat een bevrijding om zelf te kunnen kiezen wat ik wil eten. Verder had ik last van ziektekiemen en ook van blokkades. Deze werden verholpen en de energie ging weer stromen. Sindsdien ben ik vrijwel niet meer ziek geweest.

Ook mijn dochter die heel veel last had van steeds terugkerende migraine, heeft nadat ze hiervoor behandeld is geen migraine meer gehad.

Deze methode die NEI (Neuro Emotionele Integratie) heet, blijkt met zoveel verschillende klachten of belemmeringen iets te kunnen dat ik erg enthousiast was geworden en eindelijk na jaren zoeken, welke richting van coaching ik uit wilde gaan, zeker wist dat ik dit wilde leren. Dat ik ook graag mensen wil begeleiden om zich (net als ik) weer lekker in hun vel te voelen, waardoor het leven hier op deze planeet met meer plezier of gemak geleefd kan worden. Ik ben dan nu ook een trotse gediplomeerde NEI coach.

Mijn energie is weer goed en mijn enthousiasme om mensen te begeleiden was zo aangewakkerd en mijn leergierigheid zo geactiveerd, dat ik tegelijkertijd nog een 4 jarige HBO opleiding ben gaan doen tot transformatie coach. Een transformatie coach kijkt vanuit een groter geheel in goede verbinding met jou mee naar jouw proces. Ik ervaar dit als een hele mooie combinatie en het vult elkaar heel mooi aan.

Berrina van Veen

Walgtsestraat 32

4064 CL Varik

06 22 52 28 05

info@berrinavanveen.nl

Kvk nummer: 70981507

CAT schild Praktijk Charlotte.png
gat_schild_2020_internet wit_Tekengebied
Logo VVNT Berrina van Veen

© Studio Charlotte