top of page
20170803_204519_edited.jpg

Over mij

Ik woon sinds een jaar weer in Tiel. Ik ben in 1967 geboren in het mooie Alkmaar, waar ik nu nog graag kom. Mijn zintuigen en gevoel waren al op jonge leeftijd  sterk ontwikkeld, wat in die tijd ook wel een overprikkeling als gevolg kon hebben. Hierdoor kon ik me weleens een vreemde eend in de bijt voelen. Mede hierdoor was ik ook wel sneller moe en had ik andere klachten. Ik was mijn weg aan het zoeken in het leven en mijn passie. Wat wil ik echt?

Tot ik bij een N.E.I therapeut kwam die mij vertelde dat het niet om de klacht op zich gaat, maar om  de onderliggende verstoringen. Deze verstoring of verkramping ontstaat vaak als er iets is gebeurt in je leven en je hebt niet de mogelijkheid gezien om dit op te lossen.  De klacht is de manier van het lichaam om dat duidelijk te maken, zoals het waarschuwingslampje in de auto zeg maar.

Door deze therapie veranderde er bij mij in korte tijd ontzettend veel. Mijn energie begon weer te stromen. Wat voelde ik me weer vrij en krachtig! Ik vond mijn balans en ik kon weer van het leven genieten.

Ik was zo blij met het resultaat, dat ik voelde dat ik ook een verschil voor andere mensen wilde gaan maken! Ik wilde ook bij kunnen dragen aan het levensgeluk van andere mensen. En al helemaal bij gevoelige mensen, waarbij de impact  van dingen die er gebeuren in het leven nog groter is, omdat prikkels nog harder binnenkomen. Ik had mijn passie gevonden! En zo rolde ik van de ene interessante opleiding in de andere, waardoor ik nu ervaar dat ik veel gereedschap in mijn koffer heb om gebruik van te mogen maken om andere mensen te begeleiden. 

Ik ben erg dankbaar voor alle mooie interacties met mensen die ik ontmoet . En wat ik zelf allemaal aan extra wijsheid heb mogen ontvangen en ontdekken door wat er op mijn pad is gekomen. Mijn gevoeligheid is nu mijn kracht geworden waar ik geen hinder meer van ondervind. Waar ik  blij mee ben en nu anderen bij begeleid.

Mijn visie

Door aanwezig te zijn bij wat er is en te accepteren wat niet veranderd kan worden, ervaren we veel minder stress. Door bewust te maken wat nog niet bewust is of zichtbaar te maken wat nog niet zichtbaar is voor onze ogen, is er zoveel meer mogelijk dan we denken. Door niet te blijven hangen alleen bij het gevolg, namelijk een klacht, maar op zoek te gaan naar de oorzaak, kunnen klachten echt bij de wortel beetgepakt worden. Hierdoor onderdrukken we ze niet meer en is genezing mogelijk. 

Opleidingen

Ik heb verschillende opleidingen en bijscholingen gedaan, om mensen te begeleiden bij veranderprocessen en trauma's, waaronder de N.E.I opleiding (Neuro Emotionele Integratie) en een transformatie coach therapeuten opleiding.  EMDR.  IEMT,  Opleiding toegepaste stressologie en de NEI Master. 

 

 

 

bottom of page