Ervaringen

"Zo’n 15 jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, een succes. Maar de combinatie met gezin, moeite met grenzen stellen en grote drukte, gaf me een onvoldaan gevoel. Eigenlijk stond ik op instorten. Zo kwam ik bij Berrina.

 Berrina ging aan mijn onderbewustzijn vragen stellen met de biosensor. Wat had mijn onderbewustzijn veel te vertellen (wat stond ik ver bij mezelf vandaan). Ik was onder andere vervreemd geraakt van mezelf en te georiënteerd op de buitenwereld voor goedkeuring en bevestiging van anderen. Dit klopte precies.

Ik sta nu veel dichter bij het kind in mezelf. Beslissingen die ik eerder niet durfde te nemen, gebeuren nu gewoon. Die zak chips heb ik nu geen trek meer in. Ik eet gezonder en sta veel dichter bij mezelf. Heb mijn huis opgeruimd en krijg veel meer energie van het luisteren naar mezelf. En het werkt nog steeds door."

Paula

Je blik zal enkel helder worden wanneer je in je hart kijkt.

Wie naar buiten kijkt droomt.

Wie naar binnen kijkt wordt wakker!

Carl Gustav Jung.

"Mijn moeder vertelde dat ik zodra ik tandjes kreeg aan mijn nagels begon te knabbelen. En dit deed ik  inmiddels al weer 50 jaar. Na van alles en nog wat geprobeerd te hebben met heel af en toe tijdelijk effect ben ik bij Berrina terecht gekomen. Zij gaf aan dat NEI therapie helpend en ondersteunend is bij het loskomen van een verslaving. En ik kon beamen dat het nagelbijten dat was. Na paar behandelingen bij haar in de praktijk en één op afstand ben ik van het nagel bijten af. Ik kan met trots mijn handen laten zien en hoef ze niet langer meer te verstoppen.

Bij de behandelingen bleken er in allerlei gebieden in mijn onbewuste weerstanden of blokkades te zijn. Berrina nam alle tijd om laag voor laag te onderzoeken en af te pellen. Ik heb haar als geduldig, invoelend, meelevend en competent ervaren.

Berrina dank je wel."

Angelique

"Autorijden….vooral op de snelweg en wegen die voor mij onbekend waren was voor mij een drama.

Als er iemand naast mij zat dan durfde ik het nog wel (liever niet) maar voor de rest stapte ik echt die auto niet in.

Berrina heeft mij hierbij geholpen. De dag na de behandeling moest ik naar Middelharnis rijden.

En dat betekende snelweg en onbekend. Er zat wel iemand naast mij maar het viel mij op dat ik behoorlijk rustig achter het stuur zat.

Bij aankomst stond ik niet te trillen zoals ik het eerst wel altijd deed.

Nu stap ik iedere dag in mijn auto en ga zonder problemen de snelweg op. Wat een verademing is dit. Bedankt lieve Berrina."

Mireille

"Berrina heeft mij al vaker geholpen met het oplossen van fysieke of mentale klachten. Zo had ik laatst een nagelriem ontsteking die niet over wilde gaan. Berrina ontdekte welk probleem er aan ten grondslag lag, waarna de ontsteking binnen een dag verdween. Vaak gaat het om minder zichtbare klachten, maar ook hierbij heeft ze mij vaker geholpen. In plaats van klachten in haar eentje op te lossen, stelt ze zich op als begeleider van het proces, waardoor je samen op zoek gaat naar de oorzaak en een mogelijke oplossing. Ik hou hier altijd een goed gevoel aan over."

Anne

Berrina van Veen

Walgtsestraat 32

4064 CL Varik

06 22 52 28 05

info@berrinavanveen.nl

Kvk nummer: 70981507

CAT schild Praktijk Charlotte.png
gat_schild_2020_internet wit_Tekengebied
Logo VVNT Berrina van Veen

© Studio Charlotte