top of page

Ervaringen

De sessies met Berrina zijn voor mij ontzettend waardevol. Haar manier van communiceren is zeer open en ze geeft daarbij een groot gevoel van veiligheid en ondersteuning. Door samen de wortels van een ziekte te onderzoeken zijn er bij mij levensveranderende persoonlijke inzichten naar de oppervlakte gekomen. Met name het samen reflecteren heeft me een stuk sterker gemaakt en meer zelfinzicht en begrip gegeven.

De praktische stappen om vervolgens de klachten te verhelpen waren altijd behulpzaam. Vanaf het begin van het helingsproces voelde ik altijd al meteen een groot verschil in mijn hoeveelheid energie en vitaliteit.

De techniek die Berrina gebruikt om via vragen aan het onderbewustzijn van een client achter de oorzaak van de klachten te komen en achter de meest effectieve manier van helen, vind ik ook zeer inspirerend. Via deze techniek komen de antwoorden uit de client zelf. Berrina is degene die helpt deze wijsheid die ieder mens in zich draagt naar boven te halen. Ik zou de sessies met haar aan iedereen aanraden.

Gwendolynn

Je blik zal enkel helder worden wanneer je in je hart kijkt.

Wie naar buiten kijkt droomt.

Wie naar binnen kijkt wordt wakker!

Carl Gustav Jung.

Berrina van Veen Integrale Coaching

"Mijn moeder vertelde dat ik zodra ik tandjes kreeg aan mijn nagels begon te knabbelen. En dit deed ik  inmiddels al weer 50 jaar. Na van alles en nog wat geprobeerd te hebben met heel af en toe tijdelijk effect ben ik bij Berrina terecht gekomen. Zij gaf aan dat NEI therapie helpend en ondersteunend is bij het loskomen van een verslaving. En ik kon beamen dat het nagelbijten dat was. Na paar behandelingen bij haar in de praktijk en één op afstand ben ik van het nagel bijten af. Ik kan met trots mijn handen laten zien en hoef ze niet langer meer te verstoppen.

Bij de behandelingen bleken er in allerlei gebieden in mijn onbewuste weerstanden of blokkades te zijn. Berrina nam alle tijd om laag voor laag te onderzoeken en af te pellen. Ik heb haar als geduldig, invoelend, meelevend en competent ervaren.

Berrina dank je wel."

Angelique

"Autorijden….vooral op de snelweg en wegen die voor mij onbekend waren was voor mij een drama.

Als er iemand naast mij zat dan durfde ik het nog wel (liever niet) maar voor de rest stapte ik echt die auto niet in.

Berrina heeft mij hierbij geholpen. De dag na de behandeling moest ik naar Middelharnis rijden.

En dat betekende snelweg en onbekend. Er zat wel iemand naast mij maar het viel mij op dat ik behoorlijk rustig achter het stuur zat.

Bij aankomst stond ik niet te trillen zoals ik het eerst wel altijd deed.

Nu stap ik iedere dag in mijn auto en ga zonder problemen de snelweg op. Wat een verademing is dit. Bedankt lieve Berrina."

Mireille

"Berrina heeft mij al vaker geholpen met het oplossen van fysieke of mentale klachten. Zo had ik laatst een nagelriem ontsteking die niet over wilde gaan. Berrina ontdekte welk probleem er aan ten grondslag lag, waarna de ontsteking binnen een dag verdween. Vaak gaat het om minder zichtbare klachten, maar ook hierbij heeft ze mij vaker geholpen. In plaats van klachten in haar eentje op te lossen, stelt ze zich op als begeleider van het proces, waardoor je samen op zoek gaat naar de oorzaak en een mogelijke oplossing. Ik hou hier altijd een goed gevoel aan over."

Anne

Er gaat een hele andere wereld voor je open, als je een sessie ondergaat bij Berrina. Via resonantie en heel goed kunnen invoelen komt Berrina bij de oorzaak, om die vervolgens in mijn geval aan te pakken met EMDR en IEMT.

Jaren heb ik met kwaadheid gelopen naar mijn familie toe, na onenigheid met een erfenis. Al die balans op je schouders waardoor je niet spiritueel kunt groeien. Ook klachten  die ik had meegenomen van lang geleden kwamen aan de orde. Na  een paar behandelingen voelde ik me zo opgelucht. zo bevrijdend!!!

Nu kan ik weer verder.

Heel veel dank lieve Berrina

Wilma

bottom of page