top of page

Wat is NEI?

Ik werk onder andere veel met Neuro Emotionele Integratie (NEI), dat is een behandelwijze waarbij je je richt op de diepere oorzaak van wat jou belemmert of verzwakt. In je onderbewustzijn ligt alles opgeslagen wat je in je leven hebt meegemaakt. Alles wat je functioneren, gedrag en gevoel beïnvloedt.

Door te kijken naar wat er ten grondslag ligt aan dat wat jou belemmert op onbewust niveau kan je het je bewust maken. Alle antwoorden zijn in jou als mens aanwezig. Jij bent de expert van jou zelf. Door middel van NEI therapie kan ik je helpen om die antwoorden aan het licht te brengen waar ze dat nog niet zijn.

Bewustzijn en onderbewustzijn via NEI therapie

Door effectieve integratietechnieken kan er weer een goede samenwerking plaatsvinden tussen jouw onderbewustzijn en bewustzijn. Als deze samenwerking er niet is dan kan je dat terug vinden onder andere in dat je onbewust een situatie creëert die je bewust niet wilt, waardoor je jezelf saboteert.

Ik maak hierbij gebruik van onder andere een Biosensor, dit is een meetinstrument dat versterkende of verzwakkende trillingen laat zien. Iets wat klopt voor zowel jouw onderbewustzijn als bewustzijn versterkt jouw spierspanning en dat zie je in de meting terug.

Waarbij kan NEI helpen?

NEI kan bij veel verschillende situaties ingezet worden onder andere bij:

fysieke klachten: zoals hoofdpijn, slapeloosheid, buikpijn, vermoeidheid, problemen ontstaan na vaccinatie, het opsporen en opheffen van ziektekiemen, vitaminen en mineralen tekort, hormonale verstoringen en overgewicht etc.

 

Bij belastende gevoelens:

Gevoelens van onzekerheid, angsten waaronder rijangst, faalangst etc. relatie-gerelateerde problemen, traumatische ervaringen, verdriet, gevoelens van eenzaamheid, depressie, boosheid en frustratie, moeilijk met emoties om kunnen gaan, maar ook overprikkeling vanuit een hoog gevoeligheid.

 

En ongewenst gedrag zoals verslavingen bv nagelbijten, roken, eetverslaving, vermijding en nog veel meer.

 

Kortom er zijn behoorlijk veel zaken die met NEI therapie kunnen worden aangepakt. Met een NEI sessie kan je vaak al snel vooruitgang zien of voelen. Dat is ook een reden dat ik er zo enthousiast over ben.

Praktijk Berrina van Veen
bottom of page