top of page

Vaccinaties

Vaccinaties worden gegeven ter bescherming tegen verschillende ziektes. Er zijn meerdere opties om een kind te beschermen tegen ziektes. De verantwoording en het besluit hoe je je kind wilt beschermen ligt te alle tijden bij jou als ouder. Door mijn ervaring op dit vlak, kan ik je in dit proces begeleiden.

Een vaccin dat toegediend wordt geeft echter niet alleen bescherming tegen bepaalde ziektes. Door de chemische vulstoffen die in het vaccin zitten, geeft het vaccin ook een verstoring. Hoe je lichaam daarop reageert is per persoon verschillend.

Als je geen regulier vaccin wil, maar wel een extra bescherming van buitenaf wilt, kan er ook gekozen worden om een vaccin in homeopathische verdunning toe te dienen.

Al je er voor kiest je kind te laten vaccineren dan zijn er ook mogelijkheden om dit in combinatie met homeopathische verdunningen te doen, om zo het systeem voor te bereiden op de naderende kunstmatige ziektes die een paar dagen later toegediend gaan worden. Ook is het dan raadzaam dit een maand na de vaccinaties nog te herhalen en homeopathische korreltjes in te nemen om mogelijke verstoringen op diepere energetisch niveaus te corrigeren.

Ontstoren:

Soms merk je dat je kind opeens verandert van gedrag of dat het lichamelijke klachten krijgt. Daar kan een vaccinatie aan ten grondslag liggen. Door de niet-lichaamseigen stoffen die er in vaccinaties zitten kunnen kinderen, maar ook volwassenen heftig reageren. Het lichaam probeert deze stoffen weer uit het systeem te krijgen en heeft daar soms hulp bij nodig. Homeopathische korrels van deze vaccinaties zijn hiervoor een uitkomst. Deze korrels bevatten een homeopathische verdunning van het vaccin. Het biedt het lichaam de kans om de verstoring te vinden en die af te voeren. Hiermee kunnen de blokkades worden geneutraliseerd en kan het lichaam zichzelf weer herstellen.

Blijken de klachten niet door de vaccinatie te komen dan kunnen we via een NEI sessie kijken wat dan de oorzaak is van de klachten.

bottom of page