top of page

Ondersteunende middelen

Het kan voorkomen dat er tijdens een consult duidelijk wordt dat een ondersteuning in jouw proces wenselijk is. Ik kan hierbij gebruik maken van diverse natuurlijke middelen of mogelijkheden, net wat voor jou situatie van belang is.  Ik bespreek er kort een paar die ik met regelmaat tegenkom.

 

 

Aquariusfrequenties         

Aquariusfrequenties hebben een zeer hoge trilling waardoor ze het vermogen hebben om lagere trillingen te transformeren. Ze hebben een brugfunctie om met je eigen potentieel in contact te komen, waardoor je je meer bewust wordt van jou als totale mens, zowel fysiek als niet fysiek. Je zult jezelf meer gaan ervaren, wat helderheid en transformatie brengt op het stuk waar jij je nu in bevindt en wat jou bezighoudt.

Ze geven rust en vertrouwen en helpen om in contact te zijn met je hart en dat wat goed gaat. Aquariusfrequenties ondersteunen je in je proces en houden de weg open. Ze tonen je waar er ruimte is zodat je kan groeien, helen en ontwikkelen.

 

Schüsslercelzouten

Celzouten zijn lichaamseigen, minerale zouten zoals ze in het lichaam voorkomen.

Een cel verbruikt zijn celzouten als het door prikkels aangezet wordt tot grotere activiteit. Deze prikkels of belasting kunnen mentaal, lichamelijk of energetisch van aard zijn.

Als de stofwisseling door een gebrek aan celzouten niet meer goed kan functioneren, komt er een overbelasting en kan je gezondheidsklachten krijgen. Deze klachten kunnen zowel lichamelijk als geestelijk van aard zijn.

 

Celzouten zijn geen medicijnen en kunnen zonder problemen gecombineerd worden met andere medicatie of supplementen.

Etherische oliën

Indien in jouw situatie wenselijk is maak ik gebruik van natuur zuivere etherische oliën. Deze oliën zijn eerste destillaat hoogwaardige oliën, dit is van groot belang omdat olie snel door het lichaam opgenomen wordt.

 

Het gebruik van etherische oliën kan zowel voor het gehele lichaam als ook plaatselijke effecten geven. Een olie heeft invloed op het fysieke, emotionele en spirituele niveau.

Middelen Praktijk Berrina van Veen
bottom of page